Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 31 juli 2008

Exile Parade - Hello Blue is dit jaar Theme Song bij alle thuiswedstrijden van Manchester City

Wij van Gek Van Muziek lopen hoog op met Exile Parade, maar wij niet alleen. Owen Morris, wereldberoemd producer die al werkte met Oasis, The Verve en een pak anderen, roemt de groep waar en wanneer hij maar kan. Het nieuws dat we juist te horen kregen zou weleens de definitieve doorbraak kunnen inluiden voor deze jonge kerels uit Warrington.
Manchester City gaat het nummer "Hello Blue" van Exile Parade dit seizoen gebruiken als "theme song" bij iedere thuiswedstrijd op het moment dat de spelers het veld betreden. Blue slaat dan op de clubkleuren van Man City sinds de oprichting in 1894. Manchester City eindigde afgelopen seizoen als 6de in de Premier League, de populairste en rijkste voetbalcompetitie ter wereld. Bij iedere thuiswedstrijd zitten er 45.000 fans in de tribunes. Bekende supporters van de club zijn onder meer Liam en Noel Gallagher van Oasis en wereldkampioen boksen Ricky Hatton. Alle wedstrijden worden live uitgezonden in diverse landen.
Exile Parade heeft al enkele keren opgetreden in Nederland, en de commentaren achteraf in de pers waren steeds lovend. In België heeft nog geen enkele zaal of festival deze heren op het programma gezet. Hopelijk verandert dit heel binnenkort. Als je nog nooit naar de MySpace van Exile Parade hebt geluisterd: zeker eens doen. Denk Oasis, maar dan steviger.
Links:
Exile Parade MySpace
Exile Parade officiële blog
Manchester City officiële site

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: