Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 10 juli 2008

dEUS - Extra concert in Vorst Nationaal op 11 december, live in Paradiso op 3 en 4 december

Gaat dEUS Clouseau achterna? Qua muziek lijkt ons dit twijfelachtig. Qua status kunnen we zeggen dat de hype nooit zo groot is geweest als nu. De Antwerpenaren hebben er blijkbaar goed aan gedaan om hun fans enkele jaren op hun honger te laten zitten. De aankondiging van "The Architect" en "Vantage Point" weekten al ongeziene reacties los. De clubtoer in de lente verkocht volledig uit in minder dan een uur. Nooit liep een album van dEUS beter dan hun laatste CD die ondertussen al goed is voor platinum. De groep was headliner op Rock Werchter. En het concert dat Tom Barman en de zijnen op 10 december zullen geven als afsluiter van de Europese toer is ook op enkele dagen tijd volledig uitverkocht. Dus is dit een slotconcert dat er geen is. Op 11 december staat dEUS namelijk opnieuw op de planken van Vorst. De ticketverkoop is al gestart. Haast je voor het te laat is.
Op 3 en 4 december speelt dEUS in Paradiso. De voorverkoop voor dit concert start op 12 juli. Misschien een mooie afsluiter van een dagje Amsterdam? Voor tickets voor de Belgische en Nederlandse concerten verwijzen we julie graag door naar de site van de zaal in kwestie.
Links:
dEUS MySpace
dEUS officiƫle site
Paradiso
Vorst Nationaal

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: