Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

vrijdag 25 juli 2008

Cold War Kids - Loyalty To Loyalty gepland voor 23 september, live in AB op 9 en paradiso op 10 november

Altijd gedacht dat ik Counting Crows niet graag hoorde door de trieste manier van zingen. Dat veranderde toen ik Cold War Kids leerde kennen. Kan die zanger ook janken zeg. En of ik wel van Cold War Kids houd. En met mij vele anderen. Hun cold war is een echte blitzkrieg, waarmee ze de harten van een groot aantal muziekfans overal ter wereld veroverden met slechts een album en een paar ep's in de achterzak. Niet met raketten, maar met mooie muziek mijnheer. En zonder diplomatiek gelul.
In september moet hun nieuwe album "Loyalty To Loyalty" in de winkels liggen. Op Pukkelpop krijgen we op vrijdag in de Marquee alvast een voorsmaakje. Wie er niet bij kan zijn, of wie er gewoon niet genoeg van kan krijgen, noteert best 9 en 10 november in zijn of haar agenda. Op die data is de groep te gast in respectievelijk de AB en Paradiso. Voor tickets en verdere info verwijzen we jullie graag door naar de site van de zaal in kwestie.
Links:
Cold War Kids MySpace
Cold War Kids officiƫle site
AB
Paradiso

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: