Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 26 juni 2008

Win tickets voor het Cactusfestival

Festivals zijn zo succesvol omdat ze mensen bij elkaar brengen en er altijd wel wat te beleven valt. Zo simpel is dat. Sommigen zijn vrij goedkoop, anderen kosten je een flinke duit. Gek Van Muziek wil iets doen voor je budget, en probeert je op de hoogte te houden van wedstrijden waarin je tickets kunt winnen.
Ga jij gratis naar het Cactusfestival, half juli in Brugge? Via MySpace kun je een poging wagen. Maak Cactusfestival 1 van je Top 8-vrienden op je eigen MySpace en laat vóór zondag 29 juni een comment achter op de space van het Cactusfestival met een damn good reason waarom jij een gratis ticket verdient. We wensen je alvast veel geluk.
Gek Van Muziek probeert je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van zulke schitterende initiatieven. Het is dus zeker de moeite om ons als startpagina te zetten, toe te voegen aan je favorieten of te abonneren op de feeds.
Links:
Cactusfestival MySpace
Cactusfestival officiële site
Alle recente artikels waarin Gek van Muziek het Cactusfestival vermeldt

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: