Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zondag 29 juni 2008

Win 1 van de 5 VIP-pakketten voor het Absolutely Free Festival op 2 augustus in Genk

Zoals je uit de naam al kunt afleiden is de kost om binnen te mogen op het Absolutely Free Festival heel laag, namelijk 0 euro. Voor de dranken en spijzen moet je wel betalen, zij het dat de organisatie de prijs zo laag mogelijk probeert te houden. Gratis inkom impliceert ook een lager budget voor het drukken van affiches en dergelijke. Omdat ze in Genk al hebben gehoord van win-win situaties dokterden de mensen achter AFF het volgende plannetje uit.
Voor 5 muziekfans die een banner van Absolutely Free op hun website, MySpace of andere online plek plaatsen, of een affiche afprinten, voor hun venster hangen en er een foto van opsturen, hebben de organisatoren een Vip-pakket klaarliggen. Daarin vind je eet- en drankbonnen, een t-shirt en een pakket van Oxfam. Voor meer details over de wedstrijd verwijzen we je graag door naar het artikel hierover op de site van AFF.
Links:
Absolutely Free Festival officiƫle site
Het artikel over de wedstrijd op de site van AFF

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: