Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 28 juni 2008

Verslag Hindu Nights, Make Up Club Gent, 27 juni

In maart moesten we met pijn in het hart verstek laten gaan voor de vorige editie van Hindu Nights. Deze keer waren we er gelukkig wel bij. Op voorhand keken we er heel erg naar uit, en nu kijken we er met een heel goed gevoel op terug.Tegen iets na 3 uur hielden we het er, als ouders van jonge kinderen die 's morgens ook je aandacht nodig hebben, voor bekeken. We hadden op zich zeker nog een paar uurtjes verder kunnen feesten.
De mensen van Shine A Light, die de organisatie van Hindu Nights verzorgen, keren de rollen graag om. In een club hoor je meestal voornamelijk house, dance, beats en slechts heel af en toe, met veel geluk, wat dansbare rock 'n roll. Tijdens Hindu Nights passeren een ongelofelijk groot aantal gitaarsongs de revue. Een andere rol die wordt omgedraaid is die van het optreden. Als je naar een concert gaat krijg je wat muziek om te helpen de tijd te verdrijven, terwijl je wacht tot je idolen het podium betreden. Gisterenavond dienden de korte en strakke live-sets van The Van Jets en Lenny van Freaky Age om het enthousiaste publiek nog wat meer aan te vuren. Als de artiesten achteraf zelf wild meedansen weet je dat het feestje goed is. Als je even later een Luc De Vos het geheel goedkeurend ziet aanschouwen ben je er nog zekerder van. We geven je graag een kleine greep uit de nummers die ons gisteren deden shaken:
* The Beatles - Helter Skelter
* The Stone Roses - Love Spreads
* The Who - My Generation
* New Order - Blue Monday
* The Charlatans - The Only One I Know
* Kings Of Leon - Red Morning Light
* The Pretenders - Stop Your Sobbing
* The Libertines - Up The Bracket
* Pulp - Disco 2000
* Arctic Monkeys - I Bet That You Look Good On The Dancefloor
En zo ging het de hele avond door en door en door. Het geluid was niet optimaal en de smaak en temperatuur van het bier ook niet, maar de Make Up Club zat stampvol jonge en iets minder jonge lui. Zonder enige twijfel wil de grote meerderheid onder hen volgende keer weer van de partij zijn.
Hou voor meer gelijkaardige events zeker de MySpace van Shine A Light Promotions in 't oog. Op zaterdag 2 augustus staan ze in voor vertier van hoog niveau tijdens de Lokerse Feesten. Andere events staan eraan te komen.
Links:
Shine A Light Promotions MySpace
Lokerse Feesten

Klik hier en maak kans op tickets voor Heebie Jeebies, Hindu Nights-achtige party op 21 november 2008 in Make Up Club Gent

Geen opmerkingen: