Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 21 juni 2008

Sloan - Parallel Play, nieuwe album nu te koop

Sloan debuteerde in 1992 veelbelovend met het redelijk fantastische album "Smeared". Daarop stonden parels als "Underwhelmed", dat je nog terugvindt op de verzamelaar "De Afrekening Vol. 5" uit 1993, en "I Am The Cancer". Daarna bleef het in onze contreien vrij stil rond deze Canadezen, hoewel ze ondertussen nog een 10-tal CD's afleverden. Het laatste concert van Sloan in België dateert voor zover we weten al van in 2000. Dat jaar speelde de groep een concert in Nijdrop, en kon je hen ook in de AB zien als support van The Tragically Hip.
Nu heeft de groep weer nieuw werk uitgebracht. "Parrallel Play" heet de laatste CD, die sinds begin deze week in de betere platenwinkel of onlineshop te vinden is. De verdeling in België en Nederland is in handen van Munich. In de player op de MySpace van Sloan kun je momenteel 4 nummers beluisteren om zelf je oordeel te vormen.
Links:
Sloan MySpace
Sloan officiële site

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: