Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

vrijdag 27 juni 2008

Nick Cave & The Bad Seeds - Midnight Man, nieuwe single gepland voor 28 juli, boek Dig, Lazarus, Dig!!! ongeveer nu in de winkel

De nieuwe single van Nick Cave & The Bad Seeds zal "Midnight Man" heten. Het artwork is van de hand van Cave zelf. Verdere details krijgen we pas later.
Intussen ligt er een boek in de winkel dat net als het huidige album en de 1ste single daaruit "Dig, Lazarus, Dig!!!" heet. Naast een 3" CD van het titelnummer vind je er handgeschreven lyrics in terug. Voorts staan er ook nog foto's en illustraties in, en een interview met de Britse artiesten Tim Noble en Sue Webster, die verantwoordelijk waren voor het artwork van de cover van de laatste CD van Nick Cave & The Bad Seeds.
Tot slot laten we je nog even weten dat het album "Dig, Lazarus, Dig!!!" zonet de Best Album Award heeft gewonnen tijdens de Mojo Honours. De lezers van het blad verkozen de plaat boven werk van onder meer Arctic Monkeys, Duffy en Radiohead.
Links:
Nick Cave & The Bad Seeds MySpace
Nick Cave & The Bad Seeds officiƫle site

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: