Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

dinsdag 24 juni 2008

It's not only Rock 'n' Roll, Baby! - Bozar stelt kunst van muzikanten tentoon tussen 20 juni en 14 september

Er zijn muzikanten die hun artwork volledig zelf verzorgen. En er zijn er die zelfs heel wat meer doen dat wel met kunst maar niet rechtstreeks of onrechtstreeks met muziek te maken heeft. "It's Not Only Rock 'n' Roll, Baby" in Bozar brengt een hoop werk van zulke artiesten samen. Deze tentoonstelling kreeg al uitgebreid de aandacht door de samenwerking met Rock Werchter en AmuseeVous, maar op dat ogenblik hadden we geen tijd om er iets over te schrijven. Gelukkig is het nu zomer en een beetje komkommertijd.
De artiesten die er werk tentoonstellen zijn Alan Vega, Antony, Bent van Looy (Das Pop), Bianca Casady (Cocorosie), Brian Eno, Chicks on Speed, David Byrne, Devendra Banhart, Fischerspooner, Jonsi Birgisson (Riceboy Sleeps), Kembra Pfahler, Kyle Field, Laurie Anderson, Miss Kittin, Nick Zinner (Yeah Yeah Yeah's), Patti Smith, Pete Doherty, The Kills, The Residents en Yoko Ono.
Van een pak andere artiesten vind je video en muziek terug op deze tentoonstelling. Voor nog meer info, openingsuren en dergelijke verwijzen we jullie graag door naar het artikel hierover op de site van Bozar.
Links:
Artikel op site van Bozar
AmuseeVous

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: