Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 26 juni 2008

Friska Viljor en Pete And The Pirates op zaterdag 28 juni volledig rechtstreeks en gratis live te bekijken op Fabchannel

Gek Van Muziek betekent ook gek van Fabchannel. Regelmatig houden we jullie hier op de hoogte over de mooie concerten die je op die website gratis kunt bekijken terwijl de artiesten nog op het podium staan. Het is nu eenmaal niet mogelijk om zelf naar elk concert te gaan. Fabchannel biedt dus een mooie oplossing om toch zoveel mogelijk optredens mee te pikken.
Zaterdag zijn de gekke Zweden van Friska Viljor te gast in Paradiso. Pete and The Pirates uit Reading mogen het voorprogramma verzorgen. Beide concerten kun je live bekijken op Fabchannel. Gratis. Als je dus nog geen plannen hebt voor zaterdagavond, kun je misschien overwegen om gezellig voor je computer te gaan hangen en te genieten van deze 2 bands. Meer info vind je natuurlijk op Fabchannel.
Wie een zonnig dagje Amsterdam wil afsluiten met een gezellig avondje Paradiso kan uiteraard ook zelf naar Paradiso gaan. Voor zover we weten zijn er nog tickets beschikbaar. Meer daarover vind je op de site van de zaal.
Links:
Pete And The Pirates MySpace
Friska Viljor MySpace
Fabchannel
Paradiso

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: