Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zondag 22 juni 2008

Coming Soon - Live in de Botanique op 28 oktober, ook te zien op Dour Festival op 19 juli

Mogen we stellen dat Coming Soon, als Franse band, vooral bekendheid geniet in het zuiden van Belgiƫ? Waarschijnlijk wel, maar hopelijk niet voor lang meer. Traditioneel trekken er elk jaar in juli een pak Vlamingen richting Dour. Op 19 juli kun je daar deze Franse bende aan het werk zien. Zeker doen als je op het festival bent. Hun rommelige indiefolk is live naar 't schijnt even goed te pruimen als op het debuutalbum "New Grids" dat eerder dit jaar verscheen.
Coming Soon was een tijdje geleden al in Brussel te zien tijdens Les Nuits Botanique. We waren er zelf niet bij, maar de groep vond het er blijkbaar gezellig toeven. In oktober is de band terug van de partij in de zaal langs de Koningsstraat in Brussel. Voor tickets en andere info verwijzen we jullie graag door naar de site van de Botanique. We wijzen jullie er wel graag op dat het optreden doorgaat in de gezellige maar niet immens grote rotonde. Als je zeker tickets wilt hebben, wacht je dus best niet te lang.
Links:
Coming Soon MySpace
Botanique

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: