Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

maandag 23 juni 2008

The Chemical Brothers - Brotherhood, Best of verzamelaar gepland voor 1 september

"We Are The Night" van The Chemical Brothers won niet alleen een Grammy award. Het was ook het 5de album op rij waarmee het duo zo goed als overal ter wereld scoorde. Tijd voor een verzamelaar, voel je dan als je de juiste lucht inademt. En zo zal geschieden. Op 1 september ligt normaal de dubbel-cd "Brotherhood" in de winkels.
Op CD 1 vind je dan 13 onmiskenbare mijlpalen terug. Naast het nieuwe nummer "Keep My Composure" zijn dat 12 hits waarmee de Brothers het voorbije decennium scoorden. Op CD 2 krijg je "Electronic Battle Weapons 1-10". Dit zijn zowat de laboratoria waarin de Chemical Brothers sinds 1996 hun muzikale experimenten hebben uitgevoerd en de ritmes en melodieƫn voor een pak nummers hebben uitgedokterd. "Electronic Battle Weapons 1-9" waren tot nog toe slechts in heel beperkte mate verkrijgbaar, en worden nu dus voor het eerst aan iedereen die ze wil kopen vrijgegeven.
"Midnight Madness", een nummer dat voortvloeit uit "Electronic Battle Weapons 10", gaat de release van "Brotherhood" nog vooraf op 4 augustus. Deze single zou alleen in digitale versie verkrijgbaar zijn. Volgens The Chems zelf is dit een aanstekelijke en euforische floorkiller volgens hun beste recept.
Links:
The Chemical Brothers MySpace
The Chemical Brothers officiƫle site
Alle recente artikels waarin Gek Van Muziek The Chemical Brothers vermeldt

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: