Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

maandag 30 juni 2008

A Certain Ratio - Early, dubbelalbum nu terug verkrijgbaar

Goed nieuws van Munich Records. De dubbele CD "Early", met daarop een uitgebreid overzicht van de muziek van A Certain Ratio, is terug verkrijgbaar in Belgiƫ en Nederland. De groep maakte aan het einde van de jaren 70 en het begin van de jaren 80 platen voor het Factory-label, net zoals bijvoorbeeld Joy Division dat ook deed. De muziek van beide bands is ver familie van elkaar, hoewel er ook duidelijke verschillen zijn.
A Certain Ratio waadt zoals veel generatiegenoten in een donker, depressief sfeertje. Een mooie beschrijving lezen we op de MySpace van de groep. Vrij vertaald staat er dat A Certain Ratio zich ergens bevindt tussen het kerkhof en de balzaal, tussen de industrie van Manchester en de zonsopgang van New York, tussen de UK punk van 1978 en de funk van George Clinton. Feel free om jezelf hiervan te vergewissen en er zelf nog iets aan toe te voegen.
Links:
A Certain Ratio MySpace
A Certain Ratio officiƫle site

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: