Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

vrijdag 27 juni 2008

45 Toeren - Nieuwe wedstrijd voor Dj's, word jij de nieuwe Bobby Ewing? Inschrijven kan tot en met 6 september

De provincie Vlaams-Brabant neemt met 45 Toeren het initiatief om een nieuwe wedstrijd te organiseren voor jonge DJ's uit de provincie, samen met de muziekcentra Nijdrop uit Opwijk en Het Depot uit Leuven. Tijdens vier voorronden strijden (of 'battlen') telkens zes DJ's om een felbegeerde plaats in de finale. Deze voorrondes worden beslecht op 7, 8, 14 en 15 november in Vlaams-Brabantse jeugdhuizen.
De finalisten worden via fotoshoots, video-opnames en workshops maximaal ondersteund en professioneel klaargestoomd voor de finale. Alle finalisten krijgen bovendien de gelegenheid om te draaien in de Silo tijdens Kulturama op zaterdag 14 februari 2009.
De finale heeft plaats op zaterdag 13 december in muziekcentrum Nijdrop in Opwijk. Dezelfde avond zal de winnaar bekend gemaakt worden.
Alle jonge beloftevolle DJs kunnen zich inschrijven voor deze wedstrijd tot en met 6 september 2008. Alle genres zijn welkom. Op 1 oktober maken we bekend welke DJ’s achter de draaitafels zullen plaats nemen tijdens de voorronden.
Meer info zoeken en online inschrijven kan via de officiƫle site van 45 Toeren
Links:
45 Toeren
Nijdrop
Het Depot

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: