Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

dinsdag 27 mei 2008

Shed Seven - See Youse At The Barras, live album voorzien voor 16 juni

Bericht voor de jongere bezoekers van Gek Van Muziek. Jullie hebben The Pigeon Detectives, The Courteeners, Joe Lean & The Jing Jang Jong en nog een stuk of wat indiegroepen waarin de gitaar een centrale rol speelt. Wij hadden bands als Oasis, die ongelofelijk hard doorbraken en de wereld veroverden. Daarnaast waren er nog goede groepen als Echobelly en Shed Seven, die in de UK immens populair waren, maar daarbuiten slechts het fanatieke indie- en britpoppubliek bereikten.
Treurt niet, allerliefste jongens en meisjes, want binnenkort is er "See Youse At The Barras". Dit is een ideale gelegendheid voor jullie om kennis te maken met Shed Seven. Jullie gaan er zonder twijfel van genieten. De CD is live opgenomen in Barrowlands, Glasgow, op 3 december 2002. Shed Seven heeft 15 UK Top 40 singles op z'n naam staan, waarvan er 10 op deze CD staan. Door meer dan 10 jaar toeren en hard werken is er een professionele, toegewijde en vakkundige band ontstaan die in de UK opnieuw volle zalen trekt. Binnenkort terug in Belgiƫ en Nederland te zien?
Links:
Shed Seven MySpace
Shed Seven fansite
Shed Seven YouTube

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

1 opmerking:

bertical zei

Niet te missen!
Een doorwinterde Shed Seven-fan