Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

maandag 26 mei 2008

Girls In Hawaii in de AB gratis uitgezonden op internet - Sun Of The Sons is nieuwe single

Girls In Hawaii zijn in feeststemming. Eerst en vooral mogen ze nu vrijdag spelen voor een AB die al maandenlang uitverkocht is. Bovendien loopt de verkoop van hun album "Plan Your Escape" bijzonder goed. Er zijn al bijna 35.000 exemplaren de deur uit, waarvan meer dan de helft verkocht is in het buitenland. Liefhebbers van vinyl hebben ook reden om te juichen. "Plan Your Escape" is nu in beperkte oplage te koop als echte plaat. Er komt ook een nieuwe single. De opvolger van "This Farm Will End Up In Fire" heet ""Sun Of The Sons". Een beter nummer vinden om de zomer mee in te zetten is heel moeilijk.
Het concert dat Girls In Hawaii vrijdag geeft in de AB mag dan volledig uitverkocht zijn, niets belet jou om het allemaal live te bekijken. Het optreden wordt gratis live gestreamd door AB TV via de sites van Studio Brussel, Pure FM, Le Mouv' en Couleur 3. Achteraf kun je het nog eens terug bekijken in het archief van AB TV. De groep zal deze zomer te zien zijn op 2 belangrijke Vlaamse festivals. De organisatoren krijgen de eer om dit bekend te maken aan het grote publiek. Jullie mogen alvast beginnen te gokken. In het najaar komt er ook een nieuwe Vlaamse clubtournee.
Links:
Girls In Hawaii MySpace
Girls In Hawaii Blog
Studio Brussel
Pure FM
Le Mouv'
Couleur 3
AB TV
Alle recente artikels waarin Gek Van Muziek Girls In Hawaii vermeldt

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: