Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 17 mei 2008

Ghostdog - The Soundtrack is de 5de favoriet van Koen Galle in Heb Je Al Gehoord Van De 7, De 7?

Koen Galle is Kong van Kong & Cortez. Dit eigenzinnige duo neemt je op FM Brussel wekelijks een uurtje mee op reis doorheen hun platenkast. Hun liefde voor reworks, re-edits, remixes en mixes combineren ze naadloos met nieuwe releases en onverwoestbare klassiekers. Ook buiten de studio kunnen ze aardig met de draaitafels overweg. Op de MySpace van Kong vind je een lijst met datums waarop je de mannen aan het werk kunt zien. Koen is tevens de communicatieverantwoordelijke van Muziekcentrum Nijdrop. 7 dagen lang stelt hij zijn favoriete platen aller tijden aan ons voor. Het woord is aan hem.
Ghostdog - The Soundtrack
Heerlijke film met magnifieke soundtrack door Wu-Tang legende RZA. Hip Hop kan ongelofelijk blingbling en dus saai zijn, maar artiesten als Common, Kanye West, Wu-Tang, Madlib, The Roots, Antipop, ... vind ik geweldig. Ze goochelen echt met woorden en de ritmes zijn altijd heel inventief. De Oosterse invalshoek hier met interludes waarbij Forest Withaker stukjes uit de Code van de Samoerai voorleest, maakt dit album een must-have voor elke hiphop-liefhebber.
Morgen krijg je plaat nummer 6. Luisteren naar Kong & Cortez kan overal ter wereld via de site van FM Brussel.
Links:
Nijdrop
FM Brussel
MySpace Kong

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

2 opmerkingen:

Unknown zei

Een goede reden om die vandaag nog eens op te leggen. Midden jaren negentig leverde hij grensverleggend werk met Enter The Wu-Tang en Liquid Swords.

Unknown zei

Strange eyes keep on watchin' me...
:-)