Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

maandag 26 mei 2008

The Courteeners - No You Didn't, No You Don't, nieuwe single gepland voor release op 23 juni, tracklists van verschillende versies in dit artikel

The Courteeners zijn stevig aan de weg aan het timmeren. In april verscheen hun debuutalbum "St. Jude". Dat werd een week eerder al voorafgegaan door de single "Not Nineteen Forever". De opvolger hiervan heet "No You Didn't, No You Don't". Op de b-kanten staan covers van nummers die iets speciaals betekenen voor The Courteeners. Er komen verschillende versies van de single. Je zal 1 CD en 2 7"-plaatjes kunnen kopen. Hierop vind je volgende liedjes:
CD:
1. No You Didn't, No You Don't
2. I'm Sticking With You (origineel van The Velvet Underground)
3. About You Now - recorded live from Jo Whiley's Live Lounge (Sugababes)
4. Dream A Little Dream of Me (The Mamas & The Papas)
1ste 7":
1. No You Didn't, No You Don't
2. New Romantic (Laura Marling)
2de 7"
1. No You Didn't, No You Don't
2. Out To Get You (James)
Echte fans die alle versies willen hebben vinden de 3 samen in voorbestelling voor 5 Britse Ponden. Op de single is het, als alles volgens plan verloopt, nog wachten tot 23 juni. De video kun je nu al online bekijken op de officiële site van The Courteeners.
De kans dat we de groep dit jaar nog in België of Nederland te zien krijgen is misschien niet groot, omdat de heren vooral in de UK touren. Een blik op hun agenda leert ons wel dat de datums van Dour, Pukkelpop en Lowlands nog geheel of gedeeltelijk vrij zijn. Hoop doet leven.
Links:
The Courteeners MySpace
The Courteeners officiële site
No You Didn't, No You Don't voorbestellen
Alle recente artikels waarin Gek Van Muziek The Courteeners vermeldt

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: