Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zondag 27 april 2008

Team William wint Unsigned Music Talents

Hoe noem je een groep die op een paar maanden tijd in 3 verschillende wedstrijden met meer dan 700 deelnemers op het podium eindigt? De Quickstep of het Barca van de Vlaamse pop en rock? De iPhone in podiumgedaante? De koning Midas onder de bands? Laura Lynn met rood en blauw gekleurde ballen? Nu ja, dat laatste beelden we ons liever niet in.
Wat er ook van zij, Team William raast als een Ferrari zonder remmen en als een NMBS zonder stakingen van medaille naar medaille. Team William behaalde dit jaar al brons in Humo's Rock Rally, won De Strijd Der Lage Landen, en reef gisterenavond ook nog eens Unsigned Music Talents binnen. Op donderdag 15 mei kan je deze bonte bende gratis live aan het werk zien in Trix. Je moet wel reserveren. We raden je dan ook sterk aan dit nu al te doen. Het is ondenkbaar dat er voor dit optreden niet massaal meer aanvragen dan beschikbare plaatsen zullen zijn. 100% uitgesloten. Voor een volledige lijst van optredens die Team William heeft gepland kan je best hun MySpace bekijken. Voor info over het concert in Trix bezoek je best de site van de zaal.
Links:
Team William MySpace
Trix
Alle recente artikels waarin Gek Van Muziek Team William vermeldt

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: