Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

dinsdag 29 april 2008

Rock Werchter 2008 - Voorverkoop weer in razende vaart, alle dagtickets donderdag uitverkocht, Estelle vervangt Adele

De ticketverkoop voor Rock Werchter loopt als een trein. De 10.000 beschikbare dagtickets voor donderdag 3 juli zijn allemaal de deur uit. De combi-tickets verkopen ook als zoete broodjes. Op dit moment zijn er goed 50.000 combi-kaarten aan de man gebracht. De verkoop van combi-tickets en dagtickets voor vrijdag, zaterdag en zondag gaat verder via de gekende voorverkooppunten. Meer info hierover op de site van het festival zelf.
Amuseevous krijgt een vervolg. "It’s Not Only Rock’n’Roll Baby!" zorgt voor rock’n’roll in het museum. De zomertentoonstelling van Bozar, die loopt van 20 juni tot 14 september, belicht rock vanuit een ongeziene hoek. Ze brengt werk samen van 20 rockiconen die ook beeldend kunstenaar zijn. De bekendste namen zijn David Byrne, Brian Eno, Patti Smith en Yoko Ono. Pete Doherty van Babyshambles en Jonsi Birgisson van Sigur Rós zijn ook van de partij. Alle info op de website van Bozar.
Tot slot kunnen we ook nog melden dat Adele moet afzeggen voor Rock Werchter 2008. Estelle komt haar vervangen.
Links:
Rock Werchter 2008
Bozar

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: