Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

vrijdag 25 april 2008

Radiohead – OK Computer is de 4de favoriet van Pascale De Dycker in Heb Je Al Gehoord Van De 7, De 7?

Pascal De Dycker is de organisator van Jeugd Temse In Beweging, een festival met onder meer een optreden van Tokota op 2 mei. Daarnaast is hij ook nog medeprogrammator van Joc De Nartist. De komende dagen stelt hij ons zijn 7 favoriete CD's voor.
Radiohead – OK Computer
Nee, ik snap niet waarom "Creep" nog een eind hoger eindigt in de Tijdloze t.o.v. andere Radioheadnummers. Een goed nummer dat wel, maar deze supergroep heeft toch veel betere nummers gemaakt. Eerst al op hun tweede worp, "The Bends", waaronder vooral "Just" en natuurlijk "Street Spirit". Toch is "OK Computer" het beste Radioheadalbum tot op heden. Paranoid Android is The Bohemian Rhapsody van de jaren negentig. "Exit music (for a film)" deed mij live al enkele keren kippenvel krijgen tijdens de vijf optredens die ik reeds zag en tijdens hun Kid A-(circustent)tour deed "Karma Police" me denken aan de mooiste kampvuurmomenten op de verschillende kampen met jeugdbeweging. "OK Computer" is een gevarieerd album waarop Radiohead muziekgeschiedenis schreef, waarbij ze voor mij belangrijker werden dan pakweg Nirvana en U2, een wereldband dus!
Morgen plaat nummer 5. Voor tickets en andere info over Jeugd Temse In Beweging verwijzen we je graag door naar MySpace.
Links:
Jeugd Temse In Beweging MySpace
Pascal De Dycker persoonlijke MySpace
Joc De Nartist MySpace

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: