Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 30 april 2008

Cheecky Cheeky And The Nosebleeds, Forward Russia!, Scott Matthew en Madrugada deze week gratis live op fabchannel

Sommige mensen gaan dolgraag naar concerten. Anderen luisteren liever thuis naar muziek. Fabchannel, een website die concerten live én gratis uitzendt, kan jou normaal gezien wel bekoren, gelijk tot welke groep je behoort.
Vanavond krijg je 2 optredens van Fabchannel. Eerst en vooral is er Cheeky Cheeky and the Nosebleeds, een Britse band die wat weg heeft van Pavement in hun ontstuimigere nummers. Hun single "Slow Kids" kan je beluisteren op MySpace. Verder kan je vandaag kijken en luisteren naar Forward Russia!. Het 2de album van dit viertal heet "Life Processes" en ligt nu ongeveer in de winkel. Je kan de groep ook nog zien optreden in de Botanique op 9 mei en in Ekko op 15 mei.
Morgen kan je Scott Matthew live aan het werk zien van achter je computer. Hij tourt om zijn veelvuldig bewierookte debuutalbum te promoten. De komende dagen kan je ook naar hem gaan kijken in Tivoli op 3 mei, Stuk op 8 mei en de Handelsbeurs op 9 mei.
Vrijdag zullen er ongetwijfeld een pak mensen op Fabchannel afstemmen voor het optreden van Madrugada. Deze Noren touren intensief door de Benelux. Naast het optreden in Paradiso dat wordt uitgezonden door Fabchannel speelt Madrugada op Dauwpop op 1 mei, in het Paard van Troje op 3 mei, De Warande op 10 mei, Cactus Club @ Maz op 11 mei en de ABBox op 12 mei.
Alle uitgezonden concerten worden live opgenomen in Paradiso. Je kan natuurlijk ook gewoon ter plaatse gaan kijken. Voor tickets en meer info verwijzen we je graag door naar de sites van de zalen die we hebben opgenoemd.
Links:
Fabchannel
Cheeky Cheeky and the Nosebleeds MySpace
Forward Russia! MySpace
Scott Matthew MySpace
Madrugada MySpace
Paradiso
Botanique
Ekko
Tivoli
Stuk
Handelsbeurs
Dauwpop
Paard van Troje
De Warande
Cactus Club
AB

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: