Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 23 april 2008

Beatallica (USA) & Diablo Blvd. (feat Alex Agnew) live in Den Egger, Scherpenheuvel op 11 mei - 3 duotickets te winnen

VZW nine2six uit Scherpenheuvel bracht ons op de hoogte van een optreden dat ze organiseren op 11 mei. Het belooft een plezante avond te worden. We laten de organisatie zelf aan het woord.
"Beatallica (USA) & Diablo Blvd. (ft Alex Agnew) Live In Concert, Den Egger, Scherpenheuvel op zondag 11 mei (Pinksteren).
The Beatles waren niet echt een metal-band, en Metallica is niet echt een pop-band. Er is echter een band uit de States die het beste uit beide combineert : Beatallica. Dit mag blijken uit de titel van hun full-Cd ‘Sgt. Hetfield Motorbreath Pub Band’ en uit het succes dat ze de laatste jaren hebben in de States, op open-air festivals in Europa, en op het internet.
Op 11 mei doet Beatallica met dit concert in het luik van hun ‘Ticket to Hell-Yeah 2008 European Tour’ als enige Belgische tussenstop ‘Den Egger’ in Scherpenheuvel-Zichem aan.
Diablo Blvd met als frontman Alex Agnew verzorgen de support. "
Gek Van Muziek mag 3 duotickets weggeven voor deze fijne avond. Stuur een mail naar gekvanmuziek@hotmail.com met in het subject "Beatallica" en in de body het antwoord op de vraag: "Hoe heet de zaal waarin dit concert plaatsvindt". De mogelijkheden zijn: Den Egger, Bella of Eulalie. Veel succes. Meespelen kan tot en met 8 mei om 23.59 's avonds.
Links:
Tickets via de site van nine2six
Beatallica MySpace
Beatallica officiƫle site
Beatallica YouTube
Diablo Blvd MySpace

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

1 opmerking:

juan zei

great !!

Beatallica voor eerste keer in Belgiƫ !!

hun nieuwe single is hilarisch !
http://oglio.com/webs/pages/artists/Beatallica.shtml