Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zondag 27 april 2008

Babyshambles – Down in Albion is de 5de favoriet van Pascale De Dycker in Heb Je Al Gehoord Van De 7, De 7?

Pascal De Dycker is de organisator van Jeugd Temse In Beweging, een festival met onder meer een optreden van Tokota op 2 mei. Daarnaast is hij ook nog medeprogrammator van Joc De Nartist. De komende dagen stelt hij ons zijn 7 favoriete CD's voor.
Babyshambles – Down in Albion
Ja, Pete Doherty is een idool, op muzikaal vlak dan toch. Wat hij met The Libertines presteerde was indrukwekkend, maar werd in mijn ogen zeker en vast minstens zo goed met Babyshambles. Doherty is een muzikaal genie dat met wat geluk kan uitgroeien tot een hedendaagse John Lennon! "Down in Albion" opent perfect met het geilklinkende "La belle et la bête", dat me doet terugdenken aan Gainsbourg/Birkin. "Fuck Forever" is dan weer een stamper van formaat die enkele maanden geleden de AB deed ontploffen tijdens het optreden van de opluchting. De derde keer was duidelijk de goede keer, na twee afgelaste concerten. Dit hele album is van een hoge kwaliteit, klinkt gevarieerd, rammelt en heeft voldoende weerhaakjes die een album echt perfect maken. Zelfs de veelbesproken uitstapjes naar reggae kunnen mij bekoren en vind ik ook op hun volgende ep "The blinding" een meer dan geslaagd experiment. Met Babyshambles bewijst Pete Doherty dat hij vooral muzikant is en dat de roddels beter achterwege blijven. Dat je zulke artiesten beter kan helpen door hen gerust te laten i.p.v. er als haaien achter te zitten.
Morgen plaat nummer 6. Voor tickets en andere info over Jeugd Temse In Beweging verwijzen we je graag door naar MySpace.
Links:
Jeugd Temse In Beweging MySpace
Pascal De Dycker persoonlijke MySpace
Joc De Nartist MySpace

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: