Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 27 maart 2008

Hindu Nights in Gent en Never Mind The British in Utrecht - Geen reden om stil te zitten op 28 maart

Over Hindu Nights hadden we het al bij Gek Van Muziek. We konden zelfs 3 mensen gelukkig maken met een duoticket. Het antwoord op de prijsvraag was natuurlijk: de favoriete voetbalploeg van Liam en Noel Gallagher is Manchester United. NOT! Manchester City? Yes indeed! Dat is de ploeg van ons aller Emile Mpenza. Anyway, wees er op tijd bij morgen in de Make Up Club te Gent. Niet alleen begint Paul Gallagher al om 23 uur aan zijn geweldigde DJ-set, er zijn tevens naar verluidt al 500 tickets de deur uit. Op tijd komen is dus de boodschap om zeker binnen te kunnen. Klik hier voor alle artikels waarin we Hindu Nights vermelden.
Ook in Nederland kan je morgen naar een party vol dansbare Britpop. Het feestje gaat door in Tivoli te Utrecht, en daar noemen ze het "Never Mind The British". De deuren gaan open om 23 uur en de inkomprijs bedraagt 6 euro. Meer info vind je hier.

Klik hier en maak kans op tickets voor Heebie Jeebies, Hindu Nights-achtige party op 21 november 2008 in Make Up Club Gent

Geen opmerkingen: