Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 13 maart 2008

Headphone, Radio Infinity en The Sins in Muziekcentrum Nijdrop op 11 april

Muziekcentrum Nijdrop draagt Belgische artiesten hoog in het vaandel. Een blik op de kalender vertelt ons dat we de komende weken en maanden in Nijdrop onder meer The Germans, Triggerfinger, The Subs, Plastic Operator, Bodyspasm, Mint en Gorki live aan het werk kunnen zien in Opwijk. Voor de volledige lijst kan je hier terecht. We belichten kort het optreden van Headphone, Radio Infinity en The Subs dat doorgaat op 11 april.
Het Gentse Headphone, recent nog primus in de Afrekening met de catchy single Ghostwriter, brengt verrassend dansbare lofi-pop, gesofisticeerde elektronische composities en rockende sterkhouders.
Radio Infinity is de band rond voormalig Millionaire-gitarist Ben Weyers, gesteund door notoire leden van The Evil Superstars en Vandal X, die zijn tweede plaat komt promoten in Nijdrop.
Het voorprogramma is in handen van Rock Rallyrevelatie The Sins. Zij zijn een vijfkoppig combo uit het Dendermondse, dat staat te popelen om de rockwereld een swingende lap rond de oren te verkopen.

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: