Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 26 maart 2008

The Godfathers in de AB op 19 mei

Illegaal kopiƫren is van alle tijden. Nog voor er ooit iemand over internet of mp3's had gesproken, maakte ik in mijn middelbare schooltijd deel uit van wat Klimt 1918 beschrijft als "The Cassette Generation". Ik had "Birth, School, Work, Death" van The Godfathers op cassette, illegaal gekopieerd van een cassette van een vriend, die deze op zijn beurt waarschijnlijk ook reeds illegaal had gekopieerd van een andere illegaal gekopieerde cassette. Soit, de geluidskwaliteit was niet zo denderend, maar de songs des te meer. En CD's bestonden nog niet helemaal echt, dus we waren ook nog niet zo veeleisend op dat vlak.
Nu is het al een hele tijd geleden dat The Godfathers nog van zich lieten horen met hun gitaarmuziek die het midden houdt tussen punk en gewone indierock. Gelukkig is de lange pauze die de band inlaste nu even ten einde, en kan je op 19 mei in de AB gaan kijken naar The Godfathers. Dit is een prachtige gelegenheid voor oude zakken om wat jeugdherinneringen op te halen, en voor jonge dartele veulens om eens te gaan kijken waar hun gitaarindiesterren van vandaag onder meer de mosterd vandaan hebben gehaald. Voor tickets en andere info kan je hier klikken.

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: