Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

vrijdag 14 maart 2008

Gek van Reims en van Champagne

Iedereen moet er af en toe een keertje tussenuit. Morgenvroeg vertrekken we met madame, met vrienden en ongetwijfeld met hele kleine oogjes richting Champagnestreek voor een wetenschappelijk onderzoek. Wat we er precies gaan doen is me nog niet helemaal duidelijk, maar het heeft iets met flessen, glazen en met drank te maken. De rest zien we daar wel. Als we er ons nog iets van herinneren, lezen jullie het hier misschien zondagavond.
In elk geval: 2 dagen zonder nieuwe berichten, een uitgelezen kans om eens alle berichten te lezen die tot nu toe aan jullie aandacht ontsnapt zijn. De archieven staan rechts. Bovendien hebben jullie zo eindelijk eens tijd om Gek Van Muziek als startpagina te zetten als jullie dat nog niet gedaan hebben. Toevoegen aan de favorieten kan ook, heel eenvoudig zelfs, gewoon ctrl + D indrukken en 't is zover. Abonneren op feeds kan onderaan de pagina, en je kan tevens zoveel artikels als je maar wilt doormailen naar vrienden, vriendinnen en andere levende wezens. Dank u voor uw aandacht en een fijn weekend, we hopen voor ons hetzelfde.

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: