Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 31 januari 2008

Humo's Rock Rally 2008 - Preselectie 9 februari - Cactus Club, Brugge

Van de Velinx in Tongeren gaat Humo's Rock Rally 2008 naar Cactus Club in Brugge voor de 10de en laatste preselectie van deze editie. Voor de eerste keer komen we 10 bands tegen die elk op zijn minst 1 sterk nummer hebben. We hebben er toch 3 favorieten uitgehaald voor jullie. Jack and Jane is een duo waarvan de leden mekaar een paar maanden geleden nog niet eens kenden. Nu maken ze, met een contrabas en een piano, gevarieerde nummers die gedragen worden door een hele knappe vrouwenstem. Arquettes is een band die, dankzij hun sterke indierock, al zowat in heel Vlaanderen bekend is. Recentelijk brachten de mannen een sterke EP uit waarvan het nummer "It's A Relief" de playlist van Studio Brussel haalde. Honeytron, tot slot, kan de Vlaamse Hot Chip worden. Als ze de elektronica vanop hun Myspace live goed kunnen brengen, zal de Cactus Club daveren op zijn grondvesten.

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

1 opmerking:

johnson brouwer zei

Trip Mondaine, Steak number eight, Earthman Doublewood en Boston Tea Party waren voor mij de winnaars. Konden een sterke set neerzetten. Jack and Jane was mooi maar nog iets teveel kunstbende gehalte. Arquettes was niet in form, zag ze op pukkel en dat was daar veel straffer. Honeytron kwam niet goed door de mix, 't sprak me niet aan, dat ze zich maar op Team William concentreren.