Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

vrijdag 26 september 2008

Paul Weller, Moke, Wovenhand, Heather Nova en meer in de Effenaar in oktober

Het is bijna oktober, en we maken van de gelegenheid gebruik om enkele concerten in de Effenaar in de kijker te zetten. Op 2 oktober is Paul Weller te gast in een nu al uitverkochte zaal. Moke verzorgt het voorprogramma, en Nederland mag daar best trots op zijn. Dit is niet gewoon een Hollands groepje dat eenmalig als support mag dienen voor een internationale ster die nauwelijks interesse toont voor wie er voor het begin van zijn eigen show op het podium staat. Moke staat er dankzij een uitnodiging van Paul Weller zelf, en dat is geen uitzondering voor deze groep, want ze trekken samen met de modfather Europa rond.
We sommen ook graag de andere concerten en activiteiten op die jullie als indiefreaks en britpoppers zouden moeten kunnen bekoren:
04okt Wovenhand
17okt The Madd & The Gonks & Radio Spoetnik Dj's
24okt Nevermind the Deejays
26okt Daniel Johnston
27okt Heather Nova & Simon Sings
Als we even verder naar voor blikken zien we voor november mooie namen als Elbow, Levellers, Friendly Fires en Pete Murray, meer dan genoeg om van te smullen dus. Voor het volledige programma, tickets en andere info verwijzen we jullie graag naar de site van de Effenaar.
Links:
Effenaar website
Effenaar MySpace

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

Geen opmerkingen: