Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 21 augustus 2008

Infadels live in Mezz op 5 oktober, ook concerten in Perron 55, Paradiso en Botanique

Weinig buitenlandse groepen spelen zo vaak in (vooral) Nederland en België als Infadels. Er zijn ook niet veel bands die live beter zijn dan deze Britten. Een paar dagen geleden zetten we hen nog op 5 in onze Top 15 met favoriete shows op Pukkelpop. Het doet ons dus ook enorm deugd om te zien dat ze maar concerten blijven toevoegen in hun agenda. Vandaag kwamen we te weten dat Infadels op 5 oktober te zien zullen zijn in het Mezz te Breda. Voor de volledigheid geven we jullie graag een overzicht van alle optredens die de groep de komende maanden heeft gepland in België en Nederland:
04okt Perron 55, Venlo
05okt Mezz, Breda
06okt Paradiso, Amsterdam
09okt Botanique, Brussel
Voor tickets en verdere info verwijzen we jullie graag naar de sites van de zalen. In de marge van de aankondiging van Infadels in het Mezz melden we je ook nog graag dat je er op 16 oktober terechtkunt voor Gem en Balthazar, 2 van de beste indiebands van de lage landen. Op 31 oktober is Blood Red Shoes er te gast.
Links:
Infadels MySpace
Infadels officiële site
Perron 55
Mezz
Paradiso
Botanique

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: