Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

vrijdag 25 juli 2008

Fujiya & Miyagi live in Paradiso op 18 oktober, tickets te koop vanaf morgen

We hadden het geluk om vorig jaar op de voorste rij te staan toen Fujiya & Miyagi in de Chateau mochten spelen op Pukkelpop. Wat we te zien kregen was een audiovisueel totaalspektakel. Niet dat de bandleden zich vreemd hadden uitgedost of als wilden tekeer gingen. Centraal stonden de prachtige nummers die op een mooie manier elektronica combineren met gewone pop. Op de achtergrond kon je op een groot scherm allerlei filmpjes bekijken die het duo had gemaakt of laten maken voor elk liedje.
Vorig weekend waren deze heren uit Brighton te gast op het Dour Festival. Wij waren niet van de partij, maar we hopen dat ze in het najaar nog eens naar Belgiƫ komen. Vanaf 22 oktober trekken Fujiya & Miyagi door de States, maar de 17de en de 19de zijn nog niet ingevuld in hun agenda. Op 18 oktober spelen ze alvast in Paradiso. Voor tickets en verdere info verwijzen we jullie graag door naar de site van de zaal.
Links:
Fujiya & Miyagi MySpace
Fujiya & Miyagi officiƫle site
Paradiso

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: