Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 30 april 2008

dEUS - Worst Case Scenario is de 1ste favoriet van Pieter Van Dessel in Heb Je Al Gehoord Van De 7, De 7?

Pieter Van Dessel is een bezige bij. Hij maakt deel uit van Plastic Operator, 1 van onze favoriete referenties als het gaat om electro uit de 21ste eeuw. Zijn "eigen" groep heet Marble Sounds. De debuut-EP van dat gezelschap is te koop via de MySpace van de band. Je kan ze ook downloaden op iTunes of andere sites. Pieter vertelt 7 dagen lang over zijn favoriete CD's. Nu hebben we genoeg zelf geleuterd. Het woord is aan Pieter.
dEUS - Worst Case Scenario
De plaat waarmee dEUS de Belgische muziekscene wakker schudde. En deze plaat heeft ook op mijn tienerjaren een belangrijke stempel gedrukt. Tom Barman ontpopte zich pas bij de volgende platen als een knap songschrijver, maar toch heeft deze plaat een soort frisheid dat alleen op een debuutplaat kan. Het klonk zo uniek: die vette klank van Rudy Trouve's gitaar, de herkenbare stem van Stef Kamiel Carlens die vaak boven die van Barman zweefde en een producersduo (Vervloesem/Vermeersch) die in een ideale wereld nu Belgische superproducers zouden zijn.
Morgen CD nummer 2. Marble Sounds live zien kan op 4 mei gratis in Plaza Real, Kattenberg 31 te Borgerhout of op 9 mei tegen betaling van enkele goedbestede euros in Trix als voorprogramma van Why?.
Links:
Marble Sounds MySpace
Plastic Operator MySpace
Trix

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

1 opmerking:

Bart Van Belle zei

grappig dat ze optreden in het café van klaas janszoons, de violist van dEUS, vlak onder de dEUS-studio