Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

vrijdag 28 maart 2008

Charles Frail, Lightspeed Champion, Kaizers Orchestra en anderen gratis en live te bekijken op Fabchannel

Als je Fabchannel.com nog niet bij je favorieten hebt gezet, knoop dan de naam maar snel in je oren. Op die website kan je gratis kijken naar een hoop concerten, en de lijst wordt week na week langer. In de archieven zitten een pak interesante optredens, die je op je scherm kan toveren wanneer je maar wilt. Een kleine opsomming zal je ongetwijfeld overtuigen: Bloc Party, Arcade Fire, MGMT, Bright Eyes, Kula Shaker, The Fiery Furnaces, Stereophonics, Das Pop, Vive La FĂȘte, ... Het is niet de bedoeling dat we hier een pagina volschrijven, maar het zou wel lukken, zo lang is de indrukwekkende lijst!
Bovendien kan je sommige optredens al bekijken op het ogenblik dat ze nog bezig zijn, helemaal live dus. Dit is de komende dagen het geval voor de concerten van Charles Frail op 30 maart, Lightspeed Champion op 31 maart en Kaizers Orchestra op 1 april. Hier is het te doen. Klik hier om de andere artikels te zien waarin we fabchannel vermelden.

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: